МиланоFondazione Prada представя CARNE y ARENA – един проект на Алесандро Иняриту

...
 МиланоFondazione Prada представя CARNE y ARENA – един проект на Алесандро Иняриту
Коментари Харесай

Културен уикенд в Европа - защо не?


 

Милано



Fondazione Prada показва CARNE y ARENA – един план на Алесандро Иняриту и гениалния оператор Емануел Любецки , част от 70-ия фестивал в Кан и проследяващ пътя на бежанците. Инсталацията е едно от най-вълнуващите прекарвания в Милано тази есен, билетите доникъде на септември са изцяло разпродадени. Какво се случва с посетителите, е загадка, всевъзможни електронни устройства се оставят на предпазване и изображения от инсталацията няма. Възможност да я видят, имат до 15 януари 2018 г.  всички киномани и любопитни почитатели на Иняриту.

 



По случай своята 40-годишнина обществото на приятелите на Ла Скала провежда галерия с 40 скъпи костюма от архива на операта , реставрирани особено за събитието и дело на най-големите дизайнери, работили в театъра. Изложбата може да бъде прегледана в   Palazzo Reale от 10 октомври до 28 януари .

 



По същото време изложбата „ Караваджо от вътрешната страна “ (от 29 септември до 28 януари, още веднъж в Palazzo Reale) ще показа 20 шедьовъра на художника, които са събрани на едно място за пръв път, като за тях е разказано в детайли, в това число с радиографски разбор.

 



Другата галерия в Palazzo Reale , която е от доста огромно значение и нещо, което не се вижда всеки ден, е  Плаващият свят на Тулуз-Лотрек ” . Тя ще   се състои от 17 октомври до 18 февруари . Изложбата е голяма и ще включва 180 творби, събрани от музеи от целия свят, в това число и от Алби, където е роден художникът. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР